Sprekend Jade
Communicatie met impact

Van strategie tot uitvoering, en van advies tot praktische training: ik zorg voor communicatie met impact! 

Diensten

Als communicatiemanager werk ik aan impactvolle projecten in de publieke sector op het gebied van o.a. grote transities, duurzaamheid, veiligheid, democratie en inclusie. Mijn kracht is het bouwen van bruggen tussen de organisatie en haar stakeholders. Daarbij stel ik de omgeving zoveel mogelijk  centraal en draag ik eraan bij dat de organisatie ook een afspiegeling is van die omgeving.

Interim Management

Als interim communicatiemanager ben ik verbindend en ontwikkelgericht.
Ik coach mensen het beste uit zichzelf te halen en ben strategisch sparringpartner voor de directie.

Communicatieadvies

Als communicatieadviseur bouw ik aan verhalen van mensen en organisaties. Ik werk aan impactvolle projecten voor organisaties in de publieke sector. Begeleiding van strategie tot uitvoering!

Trainingen & Workshops

Ik verzorg trainingen en workshops op het gebied van presentatie- en communicatievaardigheden en op het gebied van inclusieve communicatie. Ook ben ik inzetbaar als dagvoorzitter of facilitator tijdens events.

Interim Management

Zoek je een kwartiermaker voor de communicatiefunctie in jouw organisatie? Of een communicatiemanager voor het doorontwikkelen van een bestaand communicatieteam? Neem contact met me op!

Communicatieadvies

Van strategie tot uitvoering: met een heldere communicatievisie help ik projecten en organisaties impact maken in én met hun omgeving. Bij mij is je communicatieopgave in goede handen!

Wat opdrachtgevers over mij zeggen

“Vanuit Generation werken we al meerdere jaren plezierig én succesvol samen met Jade. Binnen verschillende van onze opleidingstrajecten speelt Jade een belangrijke rol als mentor en docent. Ze heeft uitstekende kennis van en visie op het vakgebied van omgevingsmanagement en communicatie. Ze onderscheidt zich in het bijzonder door deze kennis op een uitmuntende manier over te brengen op onze nieuwe generatie toekomstbepalers. Jade is hierin een rolmodel voor jong talent. Haar stijl is inspirerend, betrokken, rechtdoorzee en persoonlijk.”
Stefan Beeke
“Jade heeft met haar visie, netwerk en positieve energie de communicatie en marketing van #Fountain Fuel naar een hoger plan getild. Jade is niet alleen van het managen en bedenken, maar heeft ook een hands-on mentaliteit en zorgt er daarmee voor dat alle plannen op het gebied van communicatie ook goed worden geïmplementeerd en uitgevoerd.”
Steef Severijn
“Jade is een waardevolle partner voor Generation. Ze gáát ervoor en is altijd bereid om mee te denken of te helpen. Met haar intelligentie en bevlogenheid weet Jade (jonge) mensen te activeren. Dat heb ik haar in verschillende rollen zien doen de afgelopen 5 jaar. Eerst als teamleider bij Gemeente Amsterdam en momenteel als docent en mentor van onze trainees.”
Leonard Hoek
“Jade heeft vanaf begin 2022 bij mijn programmadirectie Evaluatie en Verantwoording COVID-19 een sleutelpositie vervult, de communicatiefunctie opgebouwd en geleid, strategisch (communicatie)advies gegeven en tijdelijk de rol van hoofd staf waargenomen. Zij blinkt uit in scherpte, energie en daadkracht.”
Winfried Beekmans
“Jade en ik zijn een jaar of twee collega’s geweest in het MT van het Ingenieursbureau van de gemeente Amsterdam. Jade voegde energie en elan toe aan ons team. Ze is enthousiast, heeft goede ideeën én steekt vervolgens ook de handen uit de mouwen. Een fijne combinatie van inhoud en warmte, die zeker in deze civiele omgeving van grote toegevoegde waarde is. Leuk om haar erbij te hebben, ze pakt op en door op een mooie en succesvolle wijze. Vlot, plezierig en stevig waar wenselijk. Op Jade kun je absoluut bouwen.”
René Weenink
“Met Jade gewerkt in het managementteam van het Ingenieursbureau van de Gemeente Amsterdam. In een team met meer dan 20 managers voor een organisatie van 1100 medewerkers, betekent dit een platte organisatiestructuur en kan het zijn dat je niet opvalt. Dat gold niet voor Jade. Jade leverde een bijzondere bijdrage aan het gehele team, als een energieke, ideeënrijke en betrouwbare partner. Zij heeft bijgedragen aan het vormgeven van de managementdagen om de dynamiek en onderlinge verstandhouding te verstevigen. Ze is uitdagend met charme, waardoor ze ook in haar eigen team veel voor elkaar kreeg.”
Herman Kers
“Oog op de bal, focus op opdracht, stakeholders en opdrachtgever. Aandacht voor gevoeligheden en speelveld, durft mensen aan te pakken, altijd met passie en een glimlach. Goede strategische bijdrage aan het NKL jaarplan en de Proeftuin Slimme Laadpleinen – maar ook een energizer tijdens een congres met 200 m/v: mouwen opstropen en poten in de modder. Sommigen kunnen de korte klap, het energieniveau en af en toe kort door de bocht wel erg intens vinden. Ik kon het erg waarderen!”
Roland Ferwerda
“Jade heeft bij Ruimte voor de Rivier mensen samengebracht en vanuit die gezamenlijkheid issues aangepakt en grote resultaten bereikt. Dat de strategie tot concrete resultaten van hoge kwaliteit leiden, kun je wel aan Jade overlaten. Afspraak is afspraak en ze gaat minimaal voor een negen. Ze is een spin in het web en biedt overzicht en controle.”
Jorien Douma
“Jade is in november 2020 op de rijdende trein gesprongen van de voorbereiding van de Tweede Kamerverkiezing in maart 2021. Een welkome professionele aanvulling. In korte tijd heeft Jade als communicatieregisseur een geolied communicatieteam gesmeed. Jade is praktisch, handen uit de mouwen, aandacht voor de mens, structurerend. Houdt van social talk, maar net zo van hard doorwerken.”
Hans Klok
“Jade is analytisch sterk onderlegd. Ze kan goed schakelen tussen operationele uitvoering en strategisch handelen. Jade beschikt over een goed netwerk, dat ze ook goed weet te benutten. Inhoudelijk, bijvoorbeeld met persberichten of andere communicatie uitingen, weet ze altijd snel de kern te raken.”
Rick Kuggeleijn

Trainingen & Workshops

Wil je werken aan je presentatievaardigheden? Aan de slag met inclusieve communicatie? Zoek je een dagvoorzitter of facilitator voor jouw bijeenkomst? Ik help je graag!

The Inclusion Studio

In 2020 heb ik samen met business partner Danny Sanders het organisatieadviesbureau The Inclusion Studio opgericht - voor meer inclusieve organisaties. Als inclusion advocate werk ik aan inclusie en diversiteit op de werkvloer en geef ik de training ‘Communicatie met inclusie’. Wil je weten welke producten en diensten wij aanbieden en ben je benieuwd naar onze klanten? Bekijk dan onze website!

Mijn opdrachtgevers

Kennis & Ervaring

Bekijk ook mijn LinkedIn profiel voor een volledig overzicht van mijn kennis n ervaring.

Mijn opdrachtgevers